terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, November 2, 2009

lama x visit blog aku sendiri.. blog org.. ari2 aku intai... huhu

so .. apa nak update rini yerk..

mmm.. tadi tghari pegi alamanda... igt nak g beli brg2 bb sket kat mothercare alamanda.. tapi x der sale... rupanyer yg ku dpt brochure tu sale kat outlet yg baru bukak kat bangsar jer... hampeh... x dpt nak melabur.. dh lama btl aku x shoppping sejak lepas raya ritu...

lepas tu terjah clarks... byk plak design yg cun lately nih.. tapi biler tgk harga pun a bit cun... jadi kendur plak niat nak buat pelaburan.... tunggu kalo ader rezeki g langkawi lg nxt yr, ku beli kat sana je la.. murah sket .. (dlm 2o-30 hinggit.. orait la tu kot..)

lepas tu.. masuk plak bodyshop... igt nak beli perpium... tapi x leh plak nak decide wic 1 yg seuai ngan jiwa... so kene ajak hubby gak lar.. (malam ni??)


pas tu jalan lagi... walau kaki dah penat...

ayyooo.. apsal boleh x sedar dah pukul nam nih.. esok la sambung .....

No comments:

Post a Comment