terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Sunday, November 28, 2010

BURGER KAMPUNG

malam ni hubby ader rehearsal utk program opis..... saya teringin makan sup tulang... tapi dina nak makan burger sosej...



disebabkan saya ni mak yg bertimbang rasa.. maka saya pun pergi la kat gate 1 putrajaya untuk beli burger....


masa sampai ader sorang je tunggu... cukup bagus sbb saya tak suka menunggu.....adik yg jual burger ni anak kepada org yang urut saya ... (mak dier citer kat saya semalam..)







yg ni hasil orderan utk saya... hehehe... tamak kan... nama dier burger ayam special cheese...nampak pucat sket kan.. sebab saya minta kurang kan sos..harga nya RM3.50 .. kalau x der cheese RM3.00... next time datang saya nak amek benjo plak lar... lama x makan benjo kan...!




yang ni plak hasil orderan utk dina dan fikry...kosong xder sos xder sayur... harga asal RM2.00 tapi sbb kosong adik jual burger tu bagi RM1.50 je seketul....saya sgt suka.. (len kali akak datang lagi yerkk.....
burger ni sedap...x cukup saya makan burger ni .... sbb saya bahagi 2.....
separuh lagi utk hubby yg kebetulan sampai masa saya elok2 je parking kereta.. mithali tak saya)....hubby kata tadi kat opis dier makan sket je kuewtiaw sbb dier igt saya nak ajak dier makan kat luar... (kensel lar hari ni... abg lambat sgt.. karang tunggu2 takut lambat sangat abg balik..)
skali skala makan burger kampung terasa sgt sedap nyer...lagipun kanak2 ni tau la.. selain burger king, burger mekdonal, burger kfc... ader lagi burger lain yg sedap juga...(mama dah besau la baru kenal mekdonal , king, kfc bagai tu.. dulu2... nak makan burger g cari kat gerai jer... )

No comments:

Post a Comment