terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, November 11, 2010

CAMBRIDGE




Semalam sementara tunggu makanan siap ..... saya pergi melawat cambridge english learning centre

Motif??? sbb saya nak htr dina ke kelas english ... kat umah kiterg communicate in BM so english dier x bagus sgt, bila dier try cakap tu... lintang pukang ... berterabur..!

masa cakap2 dgn pembantu kedai .. (hahaha... marah dier tau saya panggil dier pembantu kedai.. tp dier ni saya tgk x expert pun ttg selok belok cambridge.. byk menda yang saya tanyer dier cam tatau and x konfiden biler jawab.. tapi sbb dier kata dier baru je keje situ.. okla... lagipun maklumat yg so-so yg saya nak tau tu dh clearly stated dlm flyer yg dia bagi)






kat cambridge ni ader beberapa kursus yg di tawarkan... ader utk kanak2 ader utk dewasa juga... untuk kanak2 yg ngajo nyer teacher dr Nexus International Scholl (mat salleh lar..)

utk adult plak.. cikgu nyer org kita jer...

untuk kanak2 dier bahagi ikut 3 kategori umur... 5-6 thn , 7-12 thn dan 13 - 17 thn. Yuran adalah pelbagai ikut kategori umur tu .. ader 170,180 dan 210. pas tu yuran exam (optional) lain
aktiviti kalau yg 5-6 thn tu ader word recognition, role play, craft activities, games, songs, chancts and stories.. kalau utk umur 7-12 ader tambahan writing , reading, listening and speaking...
untuk dewasa pun ader 3 kategori kursus.. utk work and life, utk exec dan advanced.. saya plan nak amek yg work and life tu.. sbb sementara tunggu dina nanti boleh la juga saya belajar sama... tp adult nyer kursus ni lama sket.. sampai 5bulan... bimbang jer x dpt nk commit... (pemalas la katakan..)



haaa.. ni borang yg pembantu kedai tu bagi kat saya semalam..... intake utk next year.. thn ni dah tutup...

No comments:

Post a Comment