terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, November 4, 2010

yamaha music dan funland - part 1


selasa malam start jam 8.45pm sampai 9.30 pm , dina ada kelas piano kat yamaha music, alamanda. biasa kelas2 tambahan cam piano dan kumon ni hubby yang hantarkan... tapi mlm ni sbb hubby ada program ngan opis, so terpaksa la mama dier yg htr...

sgt stress tau.. sbb kene plan betul2 .. sbb aper?


sbb nak kena bawak 4 orang ni nak masuk alamanda...dah sah2 la dierg ni bertempiaran lari.. ala2 rusa masuk kampung pun ada...n dalam masa nak tunggu dina ni apa plak program untuk yg bertiga lagi tu.. kalau x der program mmg huru hara la mama...

satu lagi.. kalau saya yang htr bermakna kerja2 kat umah akan tergendala...saya x nak la lambat tido semata2 nak menyiapkan kerja2 umah ni...

so.. petang tu..lepas amek dierg dari nursery trus jer g beli makan malam.. pas tu kemas umah.. sambil2 basuh n sidai kain...suap dierg makan .. n.. woww! x sangka leh siap semua lam masa 2 jam ... sambil tu dh pesan siap2 kan dina dan fikry .. umah jgn kasi sepah.. kalau sepah mama x nak bawak jalan alamanda...


8.30pm kami pun berangkat la ke alamanda....terus menuju parking kt tingkat 5, sbb senang nnt x yah naik escalator bagai...


Lepas hantar dina ke kelas piano... mama singgah guess boutique dulu... (sempat tu... sbb ternampak ader 2 ketul kasut dier display as value buy... try2.. skali fikry pun sebok gak nak try...iskh.. x leh jadi... 'jom fikry mama bawak tempat main...esok mama datang sorg2 baru mama try semula kasut nih.." hehehe susah kan bawak budak2 ...
tgk sarah... susah btl nak amek gambar dier pandang kamera

kreatip x mama dierg ni... nampak kaki kenit yg terselit kat tepi sarah tu... hihi


tu lah kaki hadif.. .. sarah kena dok lam stroller gak. kalau x... mau peluh jantan klr nak kejar dier ngan fikry...


lantas kiterg pun menuju la ke satu tempat yg bernama funland... sungguh 'fun' kot utk fikry dan sarah.. untuk mama n hadif ni... cam biasa jer la....



funland ni terletak di level 5 sebelah parkson. ramai gak parent yg dtg bawak anak main kat sini sementara tunggu partner dierg siap shopping atau saja2 bawa anak main.






tengok tu... fikry ngan sarah.. asek la main gelongsor tu jer.. cam tatau nak main menda lain.... dh nak balik tu baru la dierg main yg belah kiri tu.. tapi masih gak gelongsor..
mama ngan hadif tunggu kat atas bangku kat luar.. mama malas nak gerak byk sbb tgh riba hadif... ambil gambar pun sambil duduk jer.....


p/s: tgk lengan mama hadif tu.. xder la besar maner sgt kan.. wakakaka

ni lah hadif.. budak comey yg sedang demam.... pakai baju tido je mlm tu.. x sempat mama nak menyemart kan dier...


1 comment:

  1. Salam.. saya nak tanya brp yuran untuk masuk kelas piano ek??? im glad if u can reply my question thru email.. TQ..
    chaiyok85@yahoo.com

    ReplyDelete