terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Saturday, November 6, 2010

hari sukan sekolah fikry



entry ni patut masuk beberapa bulan lepas... masa tu sekolah fikry (Laman Cerdik) buat acara sukan tahunan sekolah...

acara ni diadakan di dewan Presint 11, Putrajaya. okla kan buat dalam dewan.. suka la saya.. sbb xder la panas berpeluh2 nak tunggu sampai acara habis...

dah x igt fikry masuk acara apa...sbb mul2a saya htr fikry dulu...sbb dier kene g awal... then saya balik umah dulu .. dalam 2.30pm saya g sml ke dewan tu...

sampai2 kat saner.. ader 2,3 acara dh mula...termasuk fikry punya. saya pun terus bawa dina , sarah dan hadif ke belakang dewan






gambar atas tu acara fikry dah selesai..dh dapat medal pun...tu dierg main kejar2...belon biru panjang ader clown yg bagi...tapi acara untuk umur 5 tahun ngan 6 tahun belum selesai lagi...



haaa.....ni la super hero mama... masa lam kereta nak htr dier saya pesan kalau kene lari, lari laju2, kalau tiup tepung , tiup kuat2 supaya senang nak amek sweets kat lam tepung... saya pesan camtu sbb dari mula tau sekolah nak buat sukan sampai lah hari sukan, saya tatau dier masuk acara apa.. bila saya tanya dier kata dier pun tatau... cam tu lah gaknyer budak lelaki 4 tahun sekolah...

tu beg makanan ngan medal yang dier dapat.. bukan emas pun ..



bila tgk keadaan dah x terkawal... dierg dah bertempiran lari.. saya pun ajak dierg balik la.. dalam pukul 4 saya dh bawak semua balik... lagipun masa tu saya sorg nk mengawal 4 org kanak2 riang ribina.. sgt la mencabar..... hubby plak ader program lain...

tu gambar kat luar dewan...byk gambar yg x sempat saya snap rupanyer bila saya cek sml dlm kamera...




ha.... ni kak dina yg sama sama2 dtg memberi moral support pada fikry... (ye ker dina.....)




sarah pun sama bagi moral support...nak bagi dierg dok diam.. saya belikan siap2 air kotak dan jajan.. boleh la kot dalam setengah jam



hadif pun datang sama... tapi mama x amek gambar dalam dewan .. dh klr baru amek gambar hadif...


>>>stroller: peg prego pliko 3 , carseat: graco



pas ni kita tgk sukan skolah dina plak...

No comments:

Post a Comment