terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, November 1, 2010

johnny's restaurant




sepatutnya entry ni klr semalam... tapi semalam sgt lah bz... dari pagi sampai saat2 nak tido... urus kan keje umah sbb rini kan dah start keje sml..


pagi2 bangun terus g petronas P16 beli nasi lemak... siap sarapan terus mengemas, mengemas dan mengemas lagi... tghari hubby ajak keluar makan... bagai pucuk dicita ulam mendatang la...siap2 kan diri sendiri.. (budak2 ni dah siap semuanyer.. lepas je mandi pagi terus ku pakai kan baju berjalan... )


lalu... kereta kami pun menuju la ke........>>>>> Alamanda jer...lokasi paling dekat dan plg senang nak cari mkn...



apa hubby nak ajak makan arini yerk...








ooo... makan kat sini...tapi gambau terlufer nak ambil sbb semua dah kelaparan... makanan sampai je terus je ngap... bila dah nak siap baru igt nk amek gambar.. tapi cam hover la plak kan... malu je kat orang amek gambar pinggan mangkuk kosong...

kalau dh g jonhny's of coz la kami makan steamboat.. hubby order juga pineapple fried rice.. 2 mangkuk plain rice untuk dina, fikry dan sarah (hadif pun kunyah gak 2,3 cubit) dan bbq chicken... minum plak fikry amek choclate float, dina order strawberry float, aku misti la nak milk shake vanila, hubby order fresh orange...



total semua skali... aku tatau.. sbb hubby yg bayar... tq


darl... nnt belanja kiterang lagi k...




No comments:

Post a Comment