terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, November 8, 2010

KFC @ kompleks pkns SA





Pagi semalam hubby kata nak g opis dier kat Shah Alam kejab... sbb nak tgk preparation untuk sidang DUN ari ni dah setel ker belum..


Saya pun sibuk gak nak ikut... sbb Shah Alam tu antara tempat yg jarang we all pergi... selalu area KL ngan Putrajaya je lah...


so siap2 dalam pukul 12 we all pun berangkat....


mula2 g opis hubby dulu la .. bila dh setel.. hubby tanyer nak mkn kat maner... ayam penyek ke nak makan aper... saya x kisah.. janji dpt makan jer sbb dh dekat pukul 2 dan perut dh lapar...


last2 x jadi makan ayam penyek... hubby bawak kami ke kompleks PKNS. Hubby kata kat situ byk menda gak ader jual.. tapi saya tgk biasa2 jer.. xder pe yg menarik minat saya utk melabur pun..


kanak2 ribina ni dh sibuk nak makan KFC. So kiterg makan KFC je la....



stroller : maclaren triumph


hadif yg sentiasa bermood baik kalau bawak jalan.. (pandai yer hadif.. kalo dok umah asek nak ngamuk jer...) tengok tu .. siap tersenyum riang lagi sambil tunggu abah order makan...sambil tu dier pun sibuk buat keje gak.. cabut stokin..! kaki hadif dh panjang.. semua kasut dah x muat..sbb tu smlm pakai stokin jer.. x pakai kasut... (bagus...nanti leh mama beli kasut baru utk hadif..mama dh tau nak beli kasut aper... :) )



ayie dan sarah pabila diminta berposing...aikk.. apsal sarah klr kan gigi arnab tu... hihih. Dina xder amek gambar ye semalam.... sbb dier sibuk siapkan soalan2 yg KFC sediakan...










ni menu utk saya dgn hubby... budak2 punya belum sampai.. hubby tgh amek.. dierg order set happy meals la.. sbb nak menan dalam set tu.. semalam dapat menan doraemon.. tp lupa nak snap sbb masing2 dh sempat2 nak ngap...

No comments:

Post a Comment