terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, November 22, 2010

LAMAN CERDIK ANNUAL CONCERT DAY - PART 2

sabtu ahad baru ni saya balik kampung .. ader kenduri sket kat umah mak... x sempat langsung nak bertenet.. apatah lagi nak berblog.....


ni entry serba ringkas...sbb macam2 nak buat ari ni.. nak setelkan umah yg dah cam kapal karam... n nak g kl juga jab lagi.. nak hantar netbook saya ke fujitsu service centre.. (ntah apsal x nak hidup plak netboo nih..)


ni konsert sekolah fikry part 2.. persembahan dari kanak2 umur 5 thn, dan 6 tahun dr branc presint 11, presint 9 dan kota warisan...




ni african dance - wakaka (rupernyer yg kiter tulis gelak wakakak.. tu tarian afrika erk.. hahahah >>> kene tukar cara gelak plak...)





yg ni plak play snow white - budak 5 thn





yg ni best ...hindi medley.. semua lagu2 glamer hindi zaman saya .. (x ingat dah tajuk aper... )








yg ni plak tribute to MJ




ni tribute for Lady Gaga.. cute budak2 ni godek2 b*nt*t dierg time ni...








malay dance - kuda kepang






ni fashion show dr branch kota warisan...







ni hindi medley lagi.. tp semua lagu saya tatau dtg dr zaman saper..







yg ni plak nasyid....







ni bukan tarian... ini geng budak nakal...yg baju no 2 tu fikry.. bukan tau nak dok kat mama...






ni tarian tualang 3.. cuba tgk maner fikry dah duduk... berganda tahap vip dah tu.. sampai boleh dok atas tangga...


sekian laporan konsert tahunan laman cerdik... (sebenar nyer panjang nak citer .. tp hadif dah tarik2 kaki seluar saya... nak ajak teman dier tidur la tu... nak edit sket2 lagi pun x sempat...)

No comments:

Post a Comment