terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Saturday, November 27, 2010

NASIK GORENG SIMPLE

ni adalah dinner anak saya malam tadi... hubby balik lambat ader program ngan opis... biasa saya beli je kat luar.. tapi sbb saya masih dlm tempoh bergabung.. (ye sgt la tu.. tengahari tadi saya dah keluar g tukar tayar kereta dan pergi tempah baju kat tailor... kuikui..>>>kalau hubby tau ni misti aku kene syarah satu hari satu malam...ampunn bangggg...!)






malam tadi saya buat nasik goreng je kat kanak2 3 org ni.. senang je nasik goreng ni.. hiris bawang merah bawang putih.. then tumis.. masuk sosej yg dh dipotong... then masuk sayuran campur ... tunggu kejab.. masuk garam dan kicap .. then gaul2 terus masuk nasik.. tunggu la kejab lagi sambil gaul2...






taraaa.... ni la hasil nyer.... di makan dengan penuh selera oleh kanak2 tersebut... (walau pun lepas tu mama rasa tawar juga nasik goreng ni... sian anakanda mama..)






mama yg nak diet x nak makan nasik konon nyer... so saya makan sosej seketul n daging burger seketul... campakkan cheese seketul .. semua sekali harung dok atas kuali... hihih.. (korang agak la sendiri tahap malas saya ni..)






jengjengjeng... siap..... sos kene letak sket jer... sbb nak diet kan..(abaikan pinggan yg dah comot domot tu...)


sekian laporan makan malam saya... kejab lagi ader tukang urut nak datang.. saya panggil untuk urut saya 3 hari.. hari ni start....nanti kita tengok cam ner yerk...

No comments:

Post a Comment