terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Sunday, November 14, 2010

SIJIL DINA

byk juga aktiviti sekolah yg dina involved sepanjang dier kat pra sekolah.. cam pertandingan membaca...koir hari kemerdekaan... story telling...aktif gak la... (x mcm mama kat skolah dulu.. semua mama x masuk.. malu kunun nyer..tapi ader satu yg mama x pernah miss masuk bila hari penyampaian hadiah ni.. main recorder... main recorder ni mama terer..! recorder pun rase ader lagi kat umah atuk ngan nenek kat jengka..) >>>> kaler pink ni dina yg request...







ni lah sijil yg dina dapat masa hari graduasi dan penyampaian anugerah tu...



bagus sekolah ni sbb siap laminate sijil nyer.. cuma saya x paham kenapa anugerah tunas bestari tu ader 2 sijil...(dah org bagi tu amek je lan.. byk plak songeh nyer..)




>>> baru dpt anugerah pkt pra sekolah mama dh bangga berbakul... kalau dina dapat byk anugerah lagi in future misti menggunung2 bangga mama.... belajar rajin2 yer dina.. tunjuk contoh kat adik2 dina yg berderet2 tu... hihi

No comments:

Post a Comment