terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, November 25, 2010

SIMPLE DINNER





ini adalah dinner saya minggu lepas..... paling simple sbb saya sgt penat balik keje (malas pun sama larr...)


hubby malas nak keluar beli makan... saya pun lagi lar pulak...... maka jadik la masakan seperti di bawah...






supaya saya dan hubby ada selera sket makan.. saya goreng ikan bilis campur ngan belacan..nak bagi bersayur sket...tambah plak timun.... so jadik cam gambau kat atas tu...







kanak2 berempat orang ni.. saya goreng telur mata kerbau... pas tu curah je kicap kat atas...







telur masin untuk saya dan hubby.. (tapi hubby makan bagian putih jer... saya yg habis kan part oren tu.. sendap tau yg oren tu.... >>>telur itik tinggi kolestrol kan..???)

adil dan saksama kan... kanak2 makan telur... mama dan abah pun kene makan telur juga...

No comments:

Post a Comment