terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, November 8, 2010

sukan sekolah dina



ni kita tengok sukan sekolah dina plak kat s.k. presint 18 (1), putrajaya.

pagi tu dina kena datang awal cikgu kata.. sbb acara mula pukul 8 dan dina masuk acara persembahan senamrobik... so kami g 2 keter lah.. mula hubby htr dina dlm 7.30. then sy plak bawa fikry dan sarah dalam pkl 8.00

kata start pukul 8, tapi sebenar nyer pukul 9 baru start... punyer la panas terik nyer.... mula kami dok kat tingkat bawah skali sbb plg dekat ngan padang... supaya senang nak tgk dina...tapi disebabkan panas tu.. kami pindah belakang skali.. tapi dekat sgt plak ngan sound system... tibai je la.. janji boleh nampak...

acara pagi tu dimulakan ngan ucapan perasmian la... sepatutnya YB Datuk Seri Tg Adnan yang rasmi, tapi yg datang orang lain .. (ai x igt nama dier)

pas tu... kawad hormat... ada 4 rumah sukan.. umah hijau, umah merah, umah biru dan umah kuning.. tapi biasa lah.. kawad budak skolah rendah... sgt lawak... !

pastu start la acara senamrobik yg dina masuk... dier masuk tarian ayam... orang putih kata chicken dance... (nak dgr lagu chicken dance.. tunggu entry lepas ni.. sy share video dr youtube - bukan video dina menari ... tp ayam yg menari...)




dina baris no 2 no 3 dr depan





dah macam tarian gelek plak dahhhh...







sukan pg tu bermula ngan acara budak pra sekolah la... (cikgu pun dh pesan awal2 ..pas dierg siap main ni.. dh boleh bawak balik...>>> yelah.. bukan senang kan nak urus budak2 kecik ni)

dina masuk acara isi air lam botol...tgk kat bawah tu aksi dina...siap jatuh tergelincir plak tu sebelum dier dapat masukkan air dalam botol...

agak2 menang x?..... agak2 dpt no berapa???






ni tgh tunggu nak amek hadiah... pakcik baju biru tu dh hadang dina daaa...









yeaayyy... dina dapat pingat emas... syabas bete..!

yg tukang kalung pingat tu la yg rasmi.. saper tau nama dier...?

No comments:

Post a Comment