terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, November 4, 2010

yamaha music - part 2





tepat jam 9.30 mlm saya pun bawa anak2 g yamaha semula untuk amek dina... tapi otw to yamaha... ternampak ini :



woww...! hajaba nak bukak kat alamanda... satu perkhabaran yang baik buat saya ni.... tapi ni dah november kan.. agak2 nyer bila lar kan...

gambar tu saya amek dari tingkat 5, hajaba butik ni kat tingkat 3.

sebelum hajaba, zaida's collection yg dok kat sini... (kat warta bangi ada 1.. lg besar). zaida's collection ni butik baju ala2 muslimah la jugak.... tapi harga leh tahan juga mahal.. saya pun x pernah la cuba membeli sbb cam xder yang saya minat pun bila saya masuk tgk koleksi dier.

so balik pada citer dina ni.. bila saya sampai kat yamaha dina dah klr dari kelas...

yg chinese tu .. cikgu piano dina... dia kata... ur doter ni.. talkative btl dalam kelas.... hahahah..

>>>> dina.. ni bukan 1st time tau cikgu komplen dina becok lam kelas kat mama....

gambar kat atas tu... dina tgh tunggu cikgu nak bagi buku piano yg baru .. (bukan bagi free kena bayar tau..) --seb baik mama bawa duit lebih malam tu...

sambil tunggu dina... saya ambil gambar banner ni.. motif???? sila tgk tulisan yg bawah skali tu...



ader kelas vokal juga tau... mama sudah berangan nak masuk kelas vokal... kahkahkah...



setakat ni dah ader 6 buah buku piano dina.... yg saya beli yg 2 ketul kaler biru ngan pink tu x silap.. harga 2 ketul tu RM24.70.

dina pun dah boleh main lagu yg senang2. mlm tadi dier try lagu twinkle2 little star yg kat dalam buku baru beli tu.. pada pendengaran saya yg buta music ni... x der sumbang mambang pun...! heheheh



















No comments:

Post a Comment