terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, December 15, 2010

CHICKEN RICE SHOP @ HOME

dah beberapa hari saya demam dan batuk2...so saya mmg x masak (kalau x demam pun kenkadang je saya masak... dasar pemalas kan...!)


malam tadi dina ader kelas piano kat yamaha.. hubby yang hantar... dia pergi sekali ngan fikry... so saya ingat dier dah makan siap2 kat saner.... saya plak teringin nak makan maggie lagi.. (padahal malam sebelum tu layan maggie jugak... tapi kat kanak2 ni saya belikan nasik ayam tau ...(lagi??)..dah siap2 saya makan makan maggie.. hubby balik bawak nasik ayam made in The Chicken Rice Shop...(nasik ayam lagi kan??!!...)



set yang sama kitaorang amek seperti minggu lepas jugak.... ni gambar selepas dah siap makan... dah siap kemas2 nak masuk peti ais.... sebab banyak belen... malam ni boleh bagi kanak2 makan lagi... (kalau hubby balik lambat) .. macam mak nyer x makan kan....??heheh


semalam punya diet hancus lebur.... dah la nasik ayam sampai dah pukul 10 malam... pas tu makan juga lagi tu... siap makan, kemas2 , terus naik tido.... konon2 nak beristirehat (bukan beristeri rehat yerk..) dengan alasan .. org demam kena banyak berehat ...

No comments:

Post a Comment