terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, December 21, 2010

DINNER 20.12.2010

kisah makan lagi yerk... almaklum lar... saya tanpa makan... siapa lar kan.... huhuhu...


malam tadi saya beli makan kat restoran selera kita, presint 14.. (baris bank rakyat) kedai ni siang malam pagi petang beroperasi... (saya pun baru tau semalam...) sebelum ni saya pernah beli makan tengahari je kat situ... malam2 biasa saya lalu jer... x pernah singgah.. semalam terdetik plak hati nak singgah dan try masakan kat sini...


mari kita lihat apa yang kena...






nasi goreng pataya... nasi goreng yang dibungkus oleh telur goreng dadar yang nipis... ini dibelikan khas untuk kanak2 bertiga tu.. tapi ntah apa dierg makan kat nursery siang tadi.. masing2 malam dah kenyang.... makan 2,3 suap sorang.... adeehhh.. terpaksa la saya jadik DBKL malam ni... walau niat dihati x nak makan nasik...








konon x nak makan nasik kan.. so saya beli telur bungkus untuk saya.....(x habis pun.. cuit sket jer....so simpan dalam peti ais...hari ni kita panas kan)






pastu beli jugak tom yam campur....ketiga3 ni harga nya RM13.50... dari segi rasa... not bad... lagi sendap dari restoran umai punya masakan panas....



No comments:

Post a Comment