terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Saturday, December 18, 2010

GUESS SATINE BOUDOIR



cantik tak beg nih... pada saya sangat cantik...!



1st time saya tertengok beg di atas kat butik guess di SOGO....terus love at first sight.... (cewwwahh...) tapi bila tengok harga... boleh tahan juga mahal nyer ... RM469.90... maka .. harus la x beli kan... semata2 nak tunggu sale.....


beg ni kalau saya beli saya nak pakai dengan kasut yg akan saya beli kat primavera.. pun design crocodile skin ... sgt cantik ...! bawak g opis sesuai.. pergi dinner pun sesuai .. apatah lagi kenduri kendara ... ( besar sungguh angan2 saya ni )







ni pandangan dari belakang ...... beg ni half flap... boleh dibawa dalam pelbagai cara..boleh pegang ditangan guna tali yg pendek tu.. atau sling di bahu... (ada tali panjang disertakan...)






ni gaya kalau sling di bahu...




tapi dukacita dimaklumkan... beg yg saya cita2kan nih dah habis kat butik guess sogo.. dah la saya tgk kat situ je yg ader... kat tempat lain yg jual brand guess handbag tak carry model nih... adoii.. sgt kuciwa.... saya dah tgk kat guess butik dan parkson OU, kat guess butik dan parkson alamanda ... banyak betul duit org yg beli beg2 mahal nih...


tapi ader satu lagi harapan... (kepala saya mmg ligat dan pintar kalau bab menghabiskan duit..hihih...)



saya tengok kat website 6pm.. ader lagi stok beg ni... harga sekarang after less 30% adalah USD77... beg ni pernah ader diskaun hingga 40% di mana harga nyer tinggal USD66 ... saya yg kedekut ni harus lah tunggu sehingga sale jatuh ke 50% (ya allah ya tuhan ku moga dimakbulkan doa ku ni...) baru saya nak order...atau satu cara lain... try cari kat ebay kan....?



****credit to http://www.6pm.com/product/7735927/color/3 (gambar beg ni saya curi dari sana)

No comments:

Post a Comment