terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, December 16, 2010

HADIF ASEK NAK IKUT MAMA....

skrg hadif dah pandai nak mengikut ke mana saja saya pergi... asal bangun angkat punggung je dier dah menjerit2....






gambar ni saya amek masa saya nak bertenet kat komputer... dier pun sibuk nak ikut.. so saya duduk kan dia dalam bumbo... tapi sudahnyer dier koyakkan paper2 yg ada atas meja...






ni pulak posing kat atas kabinet dapur... sebabnya... kalau ditinggalkan menangis... saya nak basuh pinggan....so saya letak dier btl2 sebelah saya kat tepi sinki... haa.. tgk la cara2 mama basuh pinggan... tapi dier seronok la sbb kita ada depan mata dier.... atas oven tu ada barang... tapi n kat belakang dier pun ader mug sangkut2.. tapi kene pindahkan segera sebab dia asek nak memunggah barang.. dok dalam bumbo bukan reti diam.. tangan berkeliaran 360 darjah...

No comments:

Post a Comment