terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, December 31, 2010

JALAN2 KE ONE UTAMA (JOHNNY'S STEAMBOAT)

ahad lepas kami ke one utama... tak der nak cari apa pun ... tapi sebab program cuti2 mesia kiterang tak jadi.. so hubby ganti ngan shopping2 mesia... hehehe...



tak der pergi mana sangat... susah jugak nakberjalan.. orang ramai pastu ngan kanak2 ribena yang tak reti dok diam..... macam jam2 tu gak nak balik umah...



kiterang sampai almost 1 o'clock.. so parking kat atas sekali kat old wing... pastu tak der lift plak dari tpt parking ke dalam shopping mall... so hubby kena angkat stroller dan saya plak dukung hadif yang tengah tido... sarah nasib baik ader sorang aunty cina ni nak tolong pegang kanmasa turun tangga...






jalan2 dalam jusco... takder aper belipun... pas tu hubby masuk komputer .. sebab nak beli printer.. saya kata jangan beli sekarang... nanti tak cukup kaki tangan nak carry... last2 malam tu dier pergi beli kat bangi jer....



pastu masuk toysrus.. budak2 ni melompat2 la nak menan itu.. nak menan ini... last2 hubby belikan coloring set kat dina... tapi nasib baik la dierg ni bukan jenis berguling2 kalau tak dapat menan...







posing sementara tunggu hubby solat....







hadif wajib la meragam .. sebab tadi tido kejab jer...








tempat makan pun penuh sesak.. tatau nak makan kat maner.. last2 nampak johnny's je yang tak ramai umat.. so kiterang terjah saner lah...






sekarang senang bawak hadif makan2 ..s ebab dier dah boleh dok kat dalam baby chair...






apsal plak yang berdua ni termenung...











cam biasa kami amek set B pas tu ader tambahan nasik goreng dan ayam bbq... air pilihan saya kali ni choc milk shake.. (biasa amek vanila milk shake..)






banana split... last skali sampai...







sementara tunggu hubby amek kereta.. kami tunggu kat tingkat 4 yang ader lift... masa ni hujan lebat... kereta kat tingkat 5 yang takder lift tu...





hasil belian...





cd2 tu hubby yang punya... saya jarang tenagok movie2 nih..

1 comment:

  1. salam.....singgah malam folo ur blog..


    selamat tahun baru 2011..

    **follow ur blog..*19

    ReplyDelete