terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, December 29, 2010

JALAN2 KE SUBANG PARADE- PART 1



disebabkan kiterang tak dapat pergi bercuti ke mana2 krismas baru ni... hubby pun bawak kiterang pergi jalan2... cam biasa la.. hubby misti x nak bagitau dier nak bawak kiterang pergi mana... pada saya as long jangan bawak saya jalan kat alamanada dah... yg tu hari2 saya boleh pergi sendiri... (hehehe demand tak hingat kan...?padahal mana ader saya pergi ari2 pun ke alamanda tu...)


buat dua part sebab next part tu nak citer pasal makan2 jer... (cerita makan misti ader kan...?)



gambar atas tu semua tengah tido.. biarkan dierg tido...kalau tak diarang asek bergurau je dalam kereta... mengganggu konsentrasi saya nak hafal jalan jer... (mana tau esok2 nak pergi sensorang plak kan..)



akhir nya kami tiba kat subang parade... subang parade ni saya pernah pergi sekali jer... zaman saya belajar kat univ... ni 2nd time... heheheh







suasana krismas... suruh kanak2 ni berdiri kat situ..







dina ngan hadif... suasana krismas juga.. tapi masa ni dekat depan parkson... tengah tunggu hubby bayar barang dalam parkson...nampak tak hadif tengah menjerit sekuat hati... dier meragam la tu sebab tak cukup tido...






jenuh suruh sarah pandang depan... tapi dier ralit tengok kuda kat dalam pagar...






masa ni hubby tengah pilih2 barang ... tapi terpandang plak merpati dua sejoli nih... hehehe... kanmain korang buat cam umah sendiri yerk...





kanak2 sedang meneropong tingkat bawah...






hadif dah tido.... aman sekejab .....





masa tengah tunggu hubby pergi toilet.. santa clausdatang bagi cekelat... dina ngan sarah jer yang nak amek gambo ngan dier... fikry tak mau... takut kot...




masa ni kat kedai buku mph.... jalan2 pun hubby misti bawak dierang masuk kedai buku... hadif dahjaga masa ni....unpab dengan macam2 mende supaya dier tak melalak....







tekun baca buku,.... (tapi dina jer yang mama tau pandai baca.. yg lagi dua tu tekun tengok gambar jer kot....)

No comments:

Post a Comment