terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, December 30, 2010

JALAN2 KE SUBANG PARADE - PART 2 ( THE MANHATTAN FISHMARKET)



kami makan di sini... The Manhattan Fish Market...1st time sebenarnya... ingat kan jual ikan je kan dalam... hehehe rupanya macam2 makanan laut...





sebelum makanan sampai.. wajib la sesi bergambar kan... sudu garfu tu bukan untuk di makan yer sarah.... hehehe






dina dan hadif... excited betul hadif bila saya panggil nama dier ...






masa ni baru sampai air dan mushroom soup... berkali2 pesan kat fikry.. tiup dulu sup tu baru makan...takut melecet plak mulut tu karang...






dina memang suka ngasuh adik dier... rajin pun rajin budak ni.. heheh... ari2 bodek saya nak suap kan hadif bubur nasik... ari ni mama bagi can kat dina...





brownies + eskrem... sedapppp sangat....





hadif pun makan brownies juga...




fried mushroom.... dina sgt suka yang ini...




masa makanan sampai kat kami.. waiter tu sembur api pada udang tu... (nak bakar ke aper saya tatau) baru terkial2 nak on camera skali dah habis... budak2 + mak budak jakun la menengok... heheh.. dalam ni ader nasi ,udang, sotong (yg bulat2), fried mushroom pun ader juga dan ketam.. (hubby jadi tukang gunting ketam ari tu... heheh).. semua habis kecuali nasik tu....


nak makan kat sini skali skala ubah selera boleh la ... kena try menu lain juga... yang kiterg amek tu suggested by the waiter... not bad lar.... harga untuk kesemua yang kiterg makan ni RM150 ++.. saya kata.. mahalnyer...!!! hubby kata boleh la.. bukan selalu pun.....



buku2 ni saya beli kat MPH ... untuk dina , fikry dan sarah....(tapi korang baca sehari je yerk...)




ni plak hubby beli untuk dier...

No comments:

Post a Comment