terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, December 22, 2010

JALAN2 KE THE SUMMIT USJ (19.12.2010)

ahad petang lepas hubby program opis dier.. kiterg keluar g jenjalan... ingat hubby nak bawak g maner la... cakap ke dier nak g jauh sket dr putrajaya... takat alamanda ni... ari2 saya boleh g ... hihihi... eksyen jer kan...


kiterang try highway baru.. SKVE... masa keluar tu hujan dah lebat.... sampai kat The Summit pun masih hujan .. tapi dah renyai2 jer...







masa sampai tu tengah ader show shinchan... org ramai pun sibuk2 bergambar ngan shinchan...suruh kanak2 ni bergambar.. tapi dierang tak nak... malu la.. takut lar.. last2 hubby suruh saya naik sekali kat pentas amek gambar skali ngan budak2 ni... skali masa kitarang nak masuk tu show dah tamat... hampehh tul kan...






jalan2 lagi kat dalam tu jumpa kedai muzik dan pameran piano... dina try2 main piano ngan hubby....






tapi yang best nyer budak kat atas ni.. sambil sebelah tgn main piano sebelah lagi buat gaya sambil mulut tu x renti2 menyanyi... ngan kaki pun terhentak2.... pandai betul kalau bab bersuka ria dan berlibur...






ni lagi... ntah apa yang ditengok nyer....




hadif pun .. tapi hadif masa ni tengah demam... panas betul badan nyer.. makan ubat pun tak kebah2... saya ingat kan dier nak kena demam campak sebab biasa anak2 yang lain kalau makan ubat tak kebah2 tu tanda nak kena demam campak lah... tapi alhamdulillah... tak (setakat ni lah..)





bergambar masa tunggu hubby cari surau.. kiterang turun kat tingakt LG.. rupa nya surau kat tingkat 4....





tiga anak pingitan.... kalau bab posing korang memang tak kalah kan...??






kanak2 berdua ni... sangat tak reti dok diam.. banyak gambar dier yang saya snap jadik blur... (atau sebab kamera cap ayam kah.. atau.. tangan mama yang cap ayam... huhuhhuhu) tapi sarah ngan fikry memang sgt close....









dina gak yang paling pandai posing... sentiasa control ayu.... huhuhu








muka toye.... boring la tu sebab dah banyak kali kene sound ngan mama...fikry pun masa ni tak sihat sangat... tengah selsema dan batuk2.. berjangkit mama punya kot...









hadif masa ni masih lagi jaga... x lama pas tu masa tunggu hubby solat kat surau.. saya bagi dier susu dan dia terus tido sampai ke balik....










makan kat mekdonal... sebelah restoran mekdonal ni restoran ayam penyek... saya punya la teringin nak makan ayam penyek tu.. tapi kanak2 ni dah melompat nak makan mekdonal.. so sebagai mak yang budiman lagi baik hati saya pun ngalah... tapi lenkali korang kene ikut tekak mama plak... (eleh.. cam mama tatau korang tu nak masuk mekdonal bukannyer nak makan burger ke nuget ke ayam tu sangat.. korang nak menan dalam set happy meals tu kan...??)












burger atas saya punya.. burger bawah hubby punya... air ader 4 actually.. 1 lagi fikry dah amek awal2...











haa.... makan nyer tak seberapa... tapi korang asek godek menan kat dalam tu.. set happy meal ni ader 2.. 1 fikry dah pegang siap2... kali ni dapat kereta racing.. dalam kereta tu ader orang yang boleh berdiri dan terbaring....
kat sini ader satu kedai jual baju opis yang saya terasa nak pergi lagi sekali tengok sorang2 jer.. bawak dierg ni kan.. baru tengok dua baju dah kecoh dalam kedai... tensen mama tau tak boleh buat pelaburan kat the summit.... nama kedai tu "ready 2 suit"...









No comments:

Post a Comment