terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, December 6, 2010

JJCM - PENANG RECIPE

rabu last week saya masih meneruskan misi mencari baju anak... teruk kan....?? dapat mak cam saya ni... nak carik baju anak pun nak kene masuk ngan taste saya... pas tu nak yang cun dan murah plak tu...



ari selasa saya ke midvalley dan sogo serta jalan tar.. so rabu tu saya ke one utama dan ikano power center plak...



lain yang nak dibeli lain plak yang saya beli .. (hasil belian tepek kemudian lar... dalam next entry ..)


hari tu saya makan kat Penang Recipe, One Utama. kebetulan masa tu dah lunch hour so.. kebanyakan kedai makan penuh dalam OU... mula2 was2 gak nak masuk sebab saya tengok kebanyakan pelaggan yang makan kat dalam ni chinesse.. tapi bila terpandang tanda halal kat kecdai ni.. terus saya belasah ....






pekerja semua pakai baju oren... masa saya order uncle yang amek order siap tanyer sama ada saya keje kat OU atau x.. mungkin ader xtra diskaun untuk yang bekerja dalam OU....






saya order yang ini... nasi lemakpandan ayam goreng.... harga RM8.50







serta minum yang ini... penang white coffee....harga x ingat dah...






kat tiang papan tanda kedai ni terpampang yang ini... maria tunku sabri pernah datang sini rupa nyer....


overall makan x der la sendap sangat ... (ni pada rasa tekak saya lar.. mgkin orang lain rase sedap...).. sambal nya di beri sket ajer.... saya suka sambal banyak.. so saya makan nasik x sampai separuh pun sambal dah habis... ayam goreng pun rasa nyer biasa2 jer...


2 comments:

  1. maaf tny...y gate tu ade lagi ek dah jual??kalo ade lagi brp ya nak let go???

    ReplyDelete