terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, December 20, 2010

KENDURI KAHWIN 11.12.10 - TEMA PURPLE

awas..! entry kali ni entry banyak gambar... jangan boring yerkk.. tgk gambar yg saya upload tak teratur ni...



kali ni kenduri sambut menantu..... kat umah pengantin lelaki la plak.... warna tema adalah purple..... maka bersungguh2 juga la saya bershopping mencari kain baju sehingga la ke tudung dan kelip rambut anak warna purple... seb baik kasut x masuk dalam senarai kan...? heheheh







mulakan dengan gambar pelamin... (gambar x amek penuh... depan sket ader kotak kayu isi lampu.... )


gambar bilik tido saya sangat luper nak amek... tapi simple jer ....



majlis pagi tu dimulai dengan majlis bacaan yassin , marhaban serta berzanji....


hadif yang dicukur jambul nyer....niat mak saya....




hadif selepas majlis...





meja makan pengantin....ada macam2 lauk pauk... ader ikan siakap masak goreng berlada.. ader ayam percik.. ada udang goreng tepung.. paru goreng.. puding.. sayur campur.. rendang... daging kicap...




cantik sangat buah tembikan yang diukir corak bunga ni kan...?







DJ sebagai bagi memeriahkan lagi majlis...






khemah tetamu yang hadir...sangat ramai... ! terima kasih kepada yang sudi hadir....








pengantin sampai... ni upacara menabur dan memungut gula2.... budak2 bukan main suka lar.... berebut2 nak pungut gula2.....yang paling depan membelakang kan kamera yg berbaju purple dan berambut panjang ni cam dina jer....





pengantin di arak ke rumah untuk upacara mengambil gambar.... gambar tak banyak sangat saya sanp.. sebab sangat buzy.. nak layan tetamu/sedara mara2 yang ader sampai 10 tahun skali baru terjumpa.... nak layan anak2... nak cari anak2 takut hilang... nak kene angkat goodies bag .... pas tu mana sedara mara yang nak balik nak kene suruh org bungkus lauk..... penat giler..! malam... saya flat...!sakit2 badan...







bacaan doa selamat...








family belah pompuan... mak/ayah dan adik beradik.. semua pompuan....!








lepas amek gambar acara makan2....untuk makluman air belah lelaki kaler purple yerk...







last but not least... keluarga belah lelaki juga bergambar... tapi gambar mak/apak xder lam ni.. sebab dierg tersangat la busy melayan tetamu yang datang dan yang nak balik... x boleh nak larik even kejab2....










No comments:

Post a Comment