terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, December 20, 2010

KENDURI KAHWIN 4.12.10 - TEMA HIJAU

ini adalah cerita 2,3 minggu yang lepas.... baru ader masa nak pilih2 dan upload gambar kawen adik saya....


tema majlis kat umah pengantin pompuan adalah hijau... maka sebelum balik kampung hari tu.. bertungkus lumus la saya mencari baju hijau untuk diri sendiri dan kanak2 berempat ni... untuk hubby...? sampai ke sudah x dapat baju hijau dia... last2 saya bawak balik baju yang dia beli untuk main golf.... kuikuikui... tapi dier x nak pakai.... sebab nya dier kata x telap air... (mmg dier pakai sekali jer untuk main golf.. pastu xder pakai lagi dah...)






ini adalah pahlawan zaman moden... baju T, suar jeans dan tengkolok.... huhuhu... masa ni tgh siapkan pak usu dier.. mekap2 sket.. (letak foundation dan lisptik jer...).. bilik pengantin lelaki belum siap langsung ...!huru hara lagi masa ni....





pengantin lelaki dan pompuan.. masa sampai kat umah pengantin pompuan hujan rintik2.. tumbuh daun lalang....hihihi... (ingat x pantun poyo masa tahun2 80 an ni...zaman saya sekolah rendah...)






zoom dekat sket pengantin.... masa ni bacaan doa selamat....





sampai2 jer... rombongan belah pengantin lelaki terus menuju ke khemah makanan... tapi family lelaki kene naik atas umah.. sesi bergambar... gambar kat atas ni amek guna kamera saya... dierg tak reti nak setup bagi ader flash kot.. tu yg gulap gulita je gambar ni...kat atas tu selain pengantin ader mak, apak... adik pompuan... saya... dina, sarah dan hadif yg sedang tido... anak sedara... fikry xder lam gambar sebab hubby bawak dier g makan...
p/s: gumux kan saya ...? sbb tu la saya x nak menonjolkan diri kat lam blog nih...malu tgk badan sendiri... bila la saya nak reach 45kg kan...heheheh





upacara makan2 yang saya terlupa langsung nak amek gambar makanan....sempena tema hijau.. air pun hijau kan.. ? nasib baik nasik2 dan lauk2 x bertema kan kaler 'shrek' juga kan...? hehehhe...

No comments:

Post a Comment