terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, December 14, 2010

KEREPEK CENDAWAN

lama betul saya tak update blog kan.... rasa bersalah plak pada pengunjung setia blog saya... walau pun tak ramai mana... tapi terima kasih la pada mereka yang masih sudi mengunjungi blog saya yang tak seberapa ni... ceeewwwaahhhh....


sebagai pembuka bicara... kita mula kan dengan acara makan2 ye kawan....


hari ni saya nak tunjuk kerepek cendawan... yg ni hasben dapat masa dier melawat ader satu kampung kat area puchong... (terlupa plak nama kampung ni... tapi cendawan ni adalah salah satu hasil keluaran penduduk kampung ni...)






hubby dapat perisa bbq.... mungkin ader perisa lain... bekas isi kerepek siap beriben bagai kan... hihihi







haaa... ni la rupa kerepek cendawan... rasa sangat2 la sendap tau...! u all kene try... mmg dijamin kesedapan nyer... (ni pada rasa tekak saya juga tau...)



p/s: saya bukan ejen penjual kerepek cendawan yer...kalau berminat sila la google .. tapi dari hasil penggooglelan saya... ader yg kata kat tesco Shah Alam ader jual....




No comments:

Post a Comment