terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, December 14, 2010

LUNCH SAYA HARI NI

hari ni konon2nya saya nak start diet..nak kurang kan pengambilan kalori makanan... nak kurangkan pengambilan karbohidrat..


maka dengan jaya nya tengah hari tadi saya amek ikan... sayur campur dan kerabu (yg saya tatau diperbuat dari apa.. cam sengkuang pun ader... cam mangga pun ader .. sbb taste ari ni agak lari sbb saya batuk dan selsema...)





kesemua di atas saya beli dari umai kafe.. saya suka masakan kat umai kafe ni sebab owner dier sendiri yang masak.. so rasa masakan dier cam mak2 kita yang masak... biasa restoran owner jadik cashier atau supervisor (org kampung saya kata mandor..) so yg baut keje masak memasak dah sub pada indon2.. so taste dah lari la...



selain makanan di atas saya beli juga kacang tumbuk sebungkus.. (dalam sebungkus tu ader byk gak paket2 kecik kacang tumbuk...) mula2 makan seketul..pas tu makan lagi seketul..pastu makan plak kek buah sepotong...pas tu makan plak cookies 2,3 ketul...



sangat kantoi la diet saya hari ni...! pas tu balik dari opis petang tadik sambung lagi makan makanan manis2 ni... adeehhhh... habis langsung diet... malam plak makan maggie mee...


tak per... esok kita try lagi hokay..!>>>> tak padan ngan demam kan saya ni... makan ngalah kan orang sihat... (bela hantu ke aper... huhuhu)

No comments:

Post a Comment