terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, December 22, 2010

MAKAN MALAM 21.12.10




ayam jer...???!! jangan terpedaya yer dengan gambar ayam seketul nih... (ayam ni saya dah cubit sket nak rasa baru igt nak amek gambau..) ayam tu sebenar nya ayam malam sebelum ni juga. hubby makan kat luar dengan kawan dier malam isnin tu.. dier order roti nan dengan ayam ni.. tapi dier kata dier makan roti jer... ayam dier x makan.. so bungkus bawak balik lar...


selain dari ayam kat atas tu..saya makan juga baki tomyam dan telur bungkus malam sebelum tu.... semua habis licin .... x jilat pinggan jer... hohoho... malam tadi saya makan dengan sarah je kat umah... hubby dengan fikry hantar dina g kelas piano kat alamanda... so dierg makan kat sana... saya malas nak ikut sebab hadif dah meragam2 nak tido...

No comments:

Post a Comment