terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Saturday, December 18, 2010

MY KIDS ON THE BLOCK...




tajuk entry kan main ... cam nama 1 group band omputih .. (amarican) zaman saya sekolah menengah dahulu kala... (masa tu zaman2 90-an..).. saper2 yang sezaman ngan saya tu.. misti ingat kan lagu "step by step... o baby...".. kan main lagi kitarang nyanyi masa dok hostel dulu ...



tapi skrg dah berlalu zaman tu.. skrg saya bagi can anak saya plak dok dalam blog.. (ader kaitan ker... hihihi.. ngarut je kan mama beranak 4 ni.. tau la dah mamai makan ubat batuk kejab tadi...)



tengok hadif kat atas tu... kan main lagi... ajak bergambo.. terus pandang camera... air liur meleleh jgn luper yerk... tgk basah dagu dier ... ader nampak x gigi belah atas 2 batang tu... gigi tu baru last week tumbuh.. masa kat jengka nampak gigi tu tersembul keluar... belah bawah plak dah panjang sket dari gigi atas... dua batang juga...









dina dengan sarah...2,3 kali snap gambo sarah ni baru elok sket... kalau tak semua gambo sebelah badan la.. tangan bergoyang lar... sarah kepala sekerat lar...susah betul gambar sarah...


rambut baru sarah ni x berapa sesuai la ngan muka sarah.. sarah lagi nampak cute mamma tengok kalau rambut macam sebelum ni.. so pas ni kiter kembali ke rambut asal yerk... rambut sarah ni nipis dan halus sangat....letak hair clip pun tak berapa nak lekat...









nak ambil gambar hadif tapi masih dina juga yang syok sendiri....









dina syok sendidiri lagi kan... dgn fikry plak... opppsss... abg ayie luper tutup mulut .... seb baik x nampak sangat kan...





ni gambo baru lepas mandi petang tadik.. dah siap2 bergambar... saya bawa pergi opsi.. sbb nak uat keje sket... isnin ni kene g parlimen .. ader meeting dgn YB Timb Menteri opsi saya...

No comments:

Post a Comment