terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, December 1, 2010

SHOPPING LAGI.....

semalam keluar lagi... g midvalley then g sogo dan ke jalan tar juga lagi.. misi mencari baju hijau fikry dan baju purple hadif.... juga baju kurung mak saya....


meh layan gambar pre belian dulu..gambar hasil beliam belum di snap...






tuan blog... posing cam pinggang tu 24 inci jer kan.... ni outfit saya semalam... heheh baju beli kat nichi, seluar cap apa x igt tapi beli kat sogo... tudung dan inner dari sugarscarf... bag dari coach.. kasut (tak nampak kat bawah) dari crocs...jam tangan dari guess... ader yg tertinggal??? rantai , gelang tangan, cincin , subang saya x pakai...


baju tu ada belt sekali tapi saya x pakai semalam sbb misi saya nak mencuba baju juga sbb tu kene pakai pakaian yang senang nak dicabut dan disarung semula...tudung pun patut nak melaram ngan shawl baru beli tapi kena tangguh dulu niat ni sbb nak meneruskan misi tergempar tu... (ye ker ..heheh)







mula pergi midvalley dulu... misi mencari baju anak lebih kurang je... (sbb tu x jumpa satu haper pun kat saner untuk anak) yg lebih sesi window shopping untuk kasut dan baju saya...
pergi charle and keith...masuk elle, masuk primavera.. masuk jusco... masuk clarks.. masukplanet enfant... ntah pe menda lagi kedai yang saya masuk.. sedar2 dah pukul satu...so cari makan dulu lar..sbb kalau nak klr ke sogo pun x bagus time sekarang ni.. sbb tgh luch time...
so saya makan kat kenny rogers roaster... amek quater chicken ngan sos bbq... (sahaja?) ... sbb semalam saya nak buat diet atkin..






atkin benda nyer kan..kalau dah minum hot choc ni.. maka kantoi la atkin saya semalam...
nanti bersambung next entry untuk hasil belian plak yerk...
p/s: ari ni nak meneruskan misi mencri baju anak.. tapi kat ikano n one utama plaks...



No comments:

Post a Comment