terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, December 17, 2010

SPANX - SUPER HIGH POWER




org berblog kiter pun nak berblog... org ber'spanx kita pun ber'spanx kan...?mudah betul terpengaruh .....


konon nak perut kempis kempus cam dalam gambo kat atas tu la kan... hihihi.... boleh harap ker.... sebelum ni dah mcm2 ader... yg nutrimetic beli... yg audry beli... yg beautiful tu pun beli... (jgn tanya bila masa saya pakai byk2 tu yerk.. sbb mmg jarang pakai pung...!hohohoho...)








saya amek saiz c kaler nude...saiz ni sesuai yg berat 63 kg hingga 82 kg.... dan ketinggian 152 cm hingga 183cm... (ni kalau ikut chart yg dibagi la... ) ... harga saya tgk org jual antara RM170-RM190). tapi saya dapat harga lagi murah ... rezeki org x berduit sgt tapi kuat melaram... alhamdulillah...


kalau tengok kat website ni http://www.spanx.com/home/index.jsp spanx ni ader macam2 jenis .. ikut la mana satu coverage yg kita nak... yang saya amek ni yg jenis tinggi betul2 sampai ke garisan bra belah bawah tu...








apabila diterai2... saya rasa mgkin saya sesuai lagi dgn kod B iaitu untuk berat antara 52kg - 68kg..... sebab nya cam rasa x lekap sgt kat badan.. dan perut plak x jadik sekempis lam gambau...(lawan dgn gambar atas sekali tu mmg x aci sbb model dah sedia kurus .. ye dok..hehehe) .. kalo ikut ketinggian dan berat mmg dah sesuai c... tapi bila pakai ... rasa cam x tersorok lemak2 tu..(dlm erti kata lain xketat sgt dier grip bagian perut tu... ) then sbb nak nak higher sgt...tapi terlebih2 high la plak..terlebih dari yg sepatutnya ketinggian seluar tu... hihihi...sbb tu kata mgkn sesuai lagi kalau saya amek kod B...



apa pun kita cuba lagi nanti kan... mana tau masa saya try tu saya baru lepas makan... so perut buncit mmg la x dapat dimaafkan ....



atau pun ader sesaper yg nak beli.. saya jual murah2 jer.... :) supaya saya boleh beli saiz lain...

1 comment:

  1. hi
    me interested
    email me the price
    baldubiru83@gmail.com
    tima kasih

    ReplyDelete