terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, December 23, 2010

TIARA BEACH RESORT





sepatut nya 25-26 Disember ni kami sekeluarga holiday kat Tiara Beach Resort... tapi last minute booking mana nak dapat kan... ?


last week baru hubby betul2 decide jadi nak pergi.. so bila saya nak buat reservation.. dah xder room yang kosong.. yang ader studio room.. tapi limited to 4 person /room... kedekut betul kan.. suka hati kiterang la nak berimpit anak beranak kat dalam tu....





tiara beach resort ni katanya the biggest man-made beach kat malaysia ni... tular kalau bawak budak2 ni.. misti seronok kan.. dierg main2 mandi2... dapat plak bilik yang ngadap beach tu... uishh.. mama tak payah turun pun takper dah... dok atas berblogwalking ke.. berfacebooking ker... alahaiii.. seronok nyer... tapi kalau hadif tak kacau lar kan...




mmm... dapat plak bilik cantik macam ni.. ...lagi sedap kan memerap dalam bilik... apa lah mama dierg nih... lari betul dari tujuan asal nak bawak dierg bersukaria....



esok hubby cuti.. ... tataular maner kiterang lepas 2,3 hari ni... silap2 dok melepak kat umah persinggahan kiterg kat ......




putrajaya ni jer lah... maner kelagi nak singgah2 nyer kan....???



****gambar googled .. credit to TBR

No comments:

Post a Comment