terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, December 23, 2010

TUDUNG PELANGI

saya panggil tudung pelangi... tapi mungkin ader nama lain.. kadang peniaga online dier suka letak nama yang spesel2 untuk tudung yang dierang jual...







tiga tudung di atas saya beli isnin baru ni.. saya ader meeting kat KL.. pastu ader plak urusan kat HSBC... saya parking kat sogo then jalan kaki jer ke HSBC... so... tgh2 jalan lalu jalan TAR.. cuci mata la kan.... tudung ni murah jer... saya beli RM5 je sehelai... murah kan...?? yg tengah tu ader tiny spot kat ujung dan xder stok lain.. dier bagi kat saya RM3 jer... sangat teruja tau... tak pernah seumur hidup saya beli tudung RM5 apatah lagi RM3....







yang dua kat atas ni plak saya beli minggu lepas... minggu lepas saya pergi KL juga.. amek cuti dan jalan2 di jalan tar... nak beli apa pun tatau kan.. sebab belum gaji lagi.... tu yang terlibat ngan tudung2 murah ni kot... huhu..


apa pun walau pun murah ... saya sangat suka... sebab kain dia cam chiffon .. so bila pakai cantik jer dia terletak dan beralun..... yang last sekali ni jenis kain jaring2..... tudung2 ni boleh pakai dengan banyak jenis baju sbb kaler dier banyak .....


saya akan pasti kan saya beli lagi bila saya ke jalan tar lagi.. bila?? mungkin minggu depan...??

No comments:

Post a Comment