terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, January 19, 2011

BRACELET DAN NECKLACE BARU



nak beli emas 916 tak mampu... 2,3 ari lepas saya tengok harga nya RM151 kat habib jewels... huhuhu..mahal betul kan...!



maka nyer masa GUESS SALE ari tu saya telah membeli necklace dan bracelet baru untuk saya....


mari kita scroll down... tengok cun ke tak kan...?






ni la GUESS bracelet... cantik tak.. tapi saya punya ader 2 je juntaian tu... kalau nak tambah juntaian kena tambah duit... saya ni bukannyer ber wang sangat... so beli aper yang ader dulu.. juntaian tu later boleh tambah... harga satu juntaian dalam 60-70 hinggit... bracelet ni ader less 20%





ni plak GUESS necklace.. ader less 50% sebab tu saya amek.. cam rasa rugi plak kalau tak beli... kalau bab membazir saya memang hebat... seperti kata anak2 saya yang terpengaruh dengan kartun HAGEMARU... "mama memang hebat...!"

No comments:

Post a Comment