terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, January 11, 2011

GUESS KIDS SALE...

saya sangat buzy sekarang... sebab terlibat dengan value management lab kat PICC sampai bulan 3 nanti.... walau pun saya rasa tak dapat nak commit utk 3 bulan tu...tapi sebab keje ngan gomen.. kena la berkhidmat untuk negara kan..?




sekarang terpaksa import mak dan ayah saya dari kampung sebab tengahari saya dah tak boleh amek dina macam biasa.. pas tu karang nak kena hantar kelas KAFA plak... sangat tak sempat..! so terpaksa import... thanks to my parents... dierang sentiasa support me.... kalau saya kene outstation yang saya memang tak boleh elak.. (biasa saya bagi assistant saya je yang pergi..) dierang la yang datang jaga anak saya... bukan takpercaya hubby boleh handle... tapi hati saya lebih senang kalau mak/ayah saya yang take care of them...




ok ... citer pasal guess sale baru ni.. (23.12.2010 - 9.1.2011) banyak gak yang saya beli... hihih...terukkan..?tak sudah2 shopping...





baju kat atas ni untuk dina, fikry dan sarah.... untuk hadif takder plak design triangle ni... tapi hadif pun saya ader kirim gak kat kawan kat US ... dah dapat pun.. nanti sayasnap and tepek sini..)


saya pergi guess kids one utama ni minggu isnin minggu lepas... masuk je ternampak promotion buy top and bottom @ RM199... tapi sebab iman kuat sket hari tu saya tak beli pun.. walau pun hati meronta2 nak beli...:)



tapi .. sebab tak beli tu... tak lena la saya tido malam.. terjaga tengah malam pun asek ingat promotion tu... so.. hari rabu petang (pagi pergi mid valley) saya pergi semula ke one utama semata2 nak beli baju 3 helai ni... seb baik semua ader saiz untuk anak saya...:) sebab saya beli baju je.. so less hanya 15%.. harga sehelai baju tu RM89.90 before less...



saya tak beli pun ngan seluar..s ebab kalau dengan seluar mau dekat 6 ratus kan.. so sebagailangkah berjimat cermat.. (yer ker??) saya beli baju je la... seluar ni .. anytime bila sale lagi saya beli lar.. tak pun boleh kirim lagi kat kawan yang dok US tu... :)




so.. mulai sekarang mungkin saya tak dapat update blog sekerap dulu.. apa pun saya cuba untuk terus masukkan entry baru setiap hari...

No comments:

Post a Comment