terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Saturday, January 8, 2011

HADIF MAJU SETAPAK LAGI....

sejak 3,4 minggu ni.... hadif maju setapak lagi... merangkap memang la semakin laju.... pas tu sudah pandai berdiri... bila dah pandai berdiri ... begini la jadik nya....asek nak test power...





sudah pandai bertatih kat kabinet tv ni... pandai jugak tu bila panggil nama nak amek gambar terus jer senyum....







dari satu tempat ke satu tempat... berdiri kat sofa plak... semua tempat dier nak test berdiri ... nak cari port paling best kot nak buat projek menyepah... mengutip dan sebagai nya...


kalau tengok dahi dier... kedua2 belah sisi ader kesan lebam... kadang terbit je sebutir telur ayam kat sini... tapi sangat lasak...!tak pernah serik pun... mama plak risau tengok hadif asek terjatuh...tapi anak jantan kan.. kena kuat...!


***terselit muka kat dina 1/10 dari kandungan gambar.. heheh





ayoyo...!sini sangat bahaya tau sayang kalau test skill... tunggu masuk umurs etahun dulu... dah banyak kali dah saya tengok dier terlepas kat tangga ni... terutma kalau dier tgk saya naik.. cepat je dier kejar ..(merangkap la..) dan panjat tangga..lepas ni kene pasang safety gate la ..


***apsal plak pagi ni dina bergambar semua tutup mata... tau la baru bangun tido dan tak cuci mata lagi...

No comments:

Post a Comment