terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, January 21, 2011

HAPPY BIRTHDAY DARL... !!!



hubby punya birthday jatuh pada 1.1.11.... cantikkan no ni...:) dier selalu bangga bila nak sampai birthdate dier sebab dier kata bukan je saya n family yang sambut..bah kan satu dunia... ye la tu bangggg......


hubby suka kek chocolate indulgence by secret recepi ni... so saya belikan utk birthday dier... saya pun suka sangat... hubby makan sket jer.... yang lebih2 makan tentu la saya... kanak2 ni kalau mama takpotong kan dierang mana reti nak amek sendiri... so saper yang untung...?? tentu la mama dierang...:)







kek yang dah ber'api' ..hihihi.. dah letak lilin.. so boleh teka la how old is my hubby....:)







abaikan bacground yang kucar kacir tu... belum sempat kemas... masa ni baru balik dari trip ke sogo beli barang2 sekolah anak2....sampai2 jer.. terus ajak hubby potong kek... (tak sabar saya nak makan... dah seharian dok dalam peti ais..)





khas untuk laling terchenta dan tersayang....:) dengan ucapan selamat panjang umur dan dimurahi rezeki...lain2 ucapan dah ader dalam birthday card...



actually dina pun ader bagi kad kat abah dier... nanti saya masukkan dalam entry yang berlainan sebab gambar tu saya snapdalam camera yang lain dan belum upload kat dalam laptop ni..:)

No comments:

Post a Comment