terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, January 3, 2011

HARI ORIENTASI SEKOLAH KEBANGSAAN PRESINT 18 (1) - 31.1.2010




first day dina kat sekolah on 31.12.2010... dapat surat dari sekolah katanya hari orientasi untuk darjah 1...start pukul 8.30 pagi... kiterg sampai je kat sekolah.. kereta dah banyak parking kat luar sekolah.... rupanya dierg datang lebih awal... hubby suruh saya dan dina turun dulu sementara dia cari parking...


dina kelas 1 berlian.... hubby beratur untuk bayar yuran...





bawa fikry juga.. nak bagi dier rasa alam persekolahan.. sebab fikry ni banyak main dan tengok tv jer.... masa ni hubby tengah bayar yuran kat cikgu kelas dina...




balik time.... hubby , fikry dan dina.... fikry volunteer nak bawak beg barbie dina...


apa yang orientasinya... bayar yuran jer rupanya.. sebab takder apa2 program lain pun.... disebabkan habis awal (belum pukul 9.30 ..) kiterang pergi breakfast dulu kat bangi... pastu gi alamanda .. sebab nak amek gambar dina...


sementara tunggu gambar siap.. kiterang masuk carrefour dulu... nak beli kertas untuk photostat segala dokumen yang perlu untuk rekod sekolah dina...



jalan2 dalam carrefour... round2 bagian tv...kiterang terbekenan kat tv SAMSUNG LED (40 inci) .. so hubby beli seketul untuk rumah baru kat Presint 18....




dalam 11.30 saya pergi semulake sekolah sebab nak hantar dokumen yang cikgu dier minta...



hubby balik solat jumaat .. kitarang pergi bangi lagi... pergi showroom kereta cherry... sekarang kiterang tengah cari sebijik kereta MPV.. almaklum lah... anak dah berderet2... kereta kena la byk sket seat nyer... :)

No comments:

Post a Comment