terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Saturday, January 8, 2011

HOW DO YOU ACCESSORIES


pernah baca blog hijab revivals?owner of the blog tu nama nya syeema... dalam tu lebih kurang tunjuk cara dier berfesyen .... suka follow blog dier ni sebab banyak fesyen2 muslimah yang dier bagi idea kat kita... even she's not malay and dok over the sea... tapi fesyen dier masih relevan dengan dengan orang2 kat malaysia...bila tengok dier berfesyen itu ini... jam2 tu jugak rasa nak beli itu ini... cpat betul terpengaruh kan..?sebab tu saya ni tak boleh menyimpan duit...hihihi


****dan jam2 tu gak la rase nak menyelimkan badan cam dier....hihihibaru la best nak berfesyen kan...???



baru2 ni saya terbaca tentang how d' u accessories... (hijab revival) .....dier tunjukkan cam ner dier match kan pakaian dier hari tu ngan handbag ..kasut (sgt cantik kasut tu..).. belt... rantai...


kebetulan masa tu pakai kasut baru beli kat vinci tu ... ader la amek gambar kat opis... tapi nampak beg ngan kasut je la..kat opis takkan nak suruh orang amek gambo kita semata2 nak buat entry blog ye dak... hehehe... saje la cari nahas nama nyer tu....gambar tu saya save kat destop opis...so... yg ader kat destop umah ni gambar kat atas jer la... boleh la kan..?... kasut vincci baru tu saya padan kan gak ngan handbag hita.. (yg dah lama beli...huhuhu)

No comments:

Post a Comment