terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, January 13, 2011

KASUT BARU LAGI...:)



ada berani pakai ? hubby kata macam kasut kanak2... memang punnn! heheh



kasut ni beli dah lama..saya beli tahun 2009 ..masa outstation ke sarawak..kalau tak silap kat miri.. kedai nya kalau tak silap nama nya LEA SPORT... LEA SPORT ni ada juga di kuching kan..?


al kisah masa tu nak nak beli benda lain... nak beli software Microsoft Office.. sbb netbook fujitsu
yang saya beli tu tak ader word..kalau takder cam ner nak taip kan..?


jalan2 dalam mall yang dah saya lupa nama .. terjumpa la kedai ni..(jalan sorang2 jer..)kedai ni tengah buat clearance sale kot.. semua kasut2 yang dah season dier longgok kat 1 meja .. ader macam2 brand yang saya ingat ader NIKE, ADIDAS dan DUNLOP... cari punya cari.. korek punya korek... makanyer saya pun jumpa kasut ni.. and ader plak saiz kaki saya.. 4 (kecik je kan..? badan je yang taknak kecik2) harga rasanya dalam 60++++ apa lagi amek je la..



kasut kanak2 memang murah kan... kalau yang adult punya semalam saya tengok kat kedai NIKE kat ALAMANDA.. fuh... sampai 500 pun ader... ntah2 ader yang lagi mahal.. tapi sebab saya terus terpegang yang mahal... maka saya tak belek la yang lain sebab rasa tak mampu je...)



selain kasut kanak2 saya tu beli juga kasut utk sarah (dah tak muat) dan kasut utk dina... (pun dah tak muat dan lusuh..) saya punya je baru 2 minggu lepas masa nak jalan ke sogo saya baru nak rasmi kan...:)

No comments:

Post a Comment