terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, January 6, 2011

KASUT BARU - VINCCI



sabtu lepas (1.1.11) birthday hubby... petang hubby ader reunion dengan member2 sekolah dier... saya tak ikut.. tapi hubby bawa dina dan fikry... dier kata by 5 pm dierang akan balik... so petang tu saya plan la utk celebrate birthday hubby... lepas hubby pergi umah kawan kat Desa Pinggiran Putra, saya pergi alamanda.. belikan kad birthday utk dier .. beli juga utk dina dan fikry sebab dierang semua lahir bulan January... pas tu belikan kotak untuk isi hadiah....satu hadiah lagi dah wrap kat SOGO...


tunggu punya tunggu dan tunggu ... sampai la pukul 8.30 malam... dier belum balik lagi... hati dah makin hot... last2 saya bawak sarah keluar ... ye la... dah janji nak makan kat luar kan... perut tentu la dah lapar... tujuan pertama ke presint diplomatik.. nak cari nasi kukus jer.... skali restoran nasi ulam ida tutup... umai cafe sah2 la tutup... so aper lagi... zooommm... "kita pergi alamanda je la sarah.."



disebabkan hati tengah panas... misti la disejukkan dengan terapi hati ... apa lagi kan.. shopping la... mula2 masuk GUESS... petang tu saya dah masuk... saya aim satu baju kemeja putih ni.. tapi sebab tangah rushing... saya malas nak masuk fitting room... so malam tu saya dah nekad... nak sejukkan hati kena beli barang kan... sekali tanyer sale promoter... saiz yang saya nak dah habis... (susah betul jadik orang gedempol ni kan... )



so bawak sarah masuk ALDO... masuk PRIMAVERA... dan last sekali sebelum makan saya masuk VINCCI...





dapat ini sepasang terus sejuk hati nak marah sebab hubby balik lambat.. hehehe... bagus kan terapi hati saya ni...






saya berkenan kat kasut ni sebab ader corak2 ni kat bagian sisinya....harga murah jer... RM59.90 pas tu ader diskaun 15% rasenyer... so jadik RM47.20.. murah kan...?? tapi sebab ari sabtu ari to say yillekk to plastic bag... saya terpaksa beli beg plastik vincci yang harganya 20 sen... tak kisah la.. kalau tak saya kena usung kotak kasut....




sudah digayakan hari ni... hari ni hari pertama saya kerja dalam tahun 2011.. kena mula kan dengan sesuatu yang baru kan... ??? heheh...
p/s: kaki saya mmg nampak gebu.. tapi jangan terpedaya yerk... sebab dah dipalsukan oleh sarung kaki .....

No comments:

Post a Comment