terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, January 17, 2011

KAUNTER PERFUME COACH

ni lanjutan dari kisah sogo dari entry sebelum ni...saya baru perasan sebenarnya kaunter perfume COACH ader buka kat SOGO. rasanya baru lagi ni... :) atau saya memang tak perasan.. located kat exit nak ke customer service department kat floor yang ader perfume tu lar.... (yang menghala ke arah PERTAMA KOMPLEKS...



masa promoter tu bagi saya test bau perfume ni.. pada saya biasa2 jer.. tak derla sampai saya teringat sampai tak boleh tido .. atau kalau terjaga tengah malam masih terhidu2 bau nyer...



anda bagaimana?? dah try atau ader yang dah beli... macam mana plak pendapat anda pada perfume ni...

No comments:

Post a Comment