terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, January 3, 2011

SHOPPING @ SOGO (30.12.2010)






orang sibuk buat entry pasal persekolahan anak2.. saya plak sibuk ngan shopping jer kan.. sungguh kurang mithali ibu yg sorang ni... hihihi


last week saya pergi sogo... tujuan asal nak g jalan tar sebab nak beli shawl pelangi tu lagi.. (ingat kan.. entry shawl pelangi yang saya beli RM5 kat jalan tar tu...tak boleh tido tau asek ingat tudung murah tu..)


shawl pelangi nanti saya tunjuk gambar dalam entry lain.. ni nak tunjuk hasil belian saya kat sogo dulu...heheh





set alat tulis barbie dan ben10 tu dina dan fikry punya...tapi memo pad barbie tu saya yang punya...jangan marah yer dina ngan sarah..mama pun nak PINK..!






dina dan fikry dapat habuan .... tapi sarah tak ader... mengamuk la dier nak memo pad barbie saya tu.. nasib baik ader beli kan cup sponge bob masa subang parade hari tu.. dan saja saya tak keluar kan dari plastik dan tunjuk kat dia..(cup ni pun dier dapat hasil menjerit2 nak beli laaa.. kat subang parade tu..)..nasib la hadif belumpandai meminta2 dan berjeles2 lagi..








kasut kerja saya..brand ELLE... ader less 50% kasut ni.. kasut ni color walnut (coklat gelap) saya sebenarnya aim kasut yg lain..(kaler sama tapi xder tali kat atas.. tapimasa nak beli tu terbeli yang ini plak... harap2 nanti ader lebih diskaun untuk kasut yang nak saya beli tu.. boleh beli lagi nanti..) .. kasut ni saya plan nak padan kan dengan beg coach magie yang saya beli baru2 ni.. kaler walnut juga...:)


oh ya.. nawah pada kotak kasut tu adalah kotak hadiah untu hubby ... apa isi kat dalam tu...??? biar la rahsia.. yg pasti barang tu baarang yang dier aim masa jalan2 kat subang parade hari tu..:)





ni plak baju dan cardigan.. cardigan tu brand b-impression (RM79.90) dan baju hitam kat dalam tu brand soda.. RM15.90 sahaja... sebenaryer tak seronok sangat nak shopping baju time badan tengah naik ni...




saya beli baju hitam ni sebab saya suka kat lengan dier tu ... saya sedang cari long sleeve jacket yang lengan cam ni gak.. kat maner la nak cari yerk.. dah merata pusing tak jumpa lagi...

No comments:

Post a Comment