terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, January 27, 2011

SUATU HARI DI KLCC



Suatu hari kitarang gi jenjalan kat KLCC... plan asal nak tengok perabot umah sebab tak lama lagi nak masuk umah baru... mula2 kiterang gi kedai kat seri kembangan yang dekat ngan tempat latihan badminton tu... tp cam tak banyak pilihan sbab bangunan situ baru buka... kedai pun tak banyak lagi.. so hubby ajak lak gi dunia perabot kat highway kl seremban tu.. tapi ntah macam mana hubby tersilap amek jalan... maka TERsampaila kiterang kat KLCC....



mula2 masuk petrosains... (ronda2 je kat dalam tu....)....





kanak2 ni pantang nampak mendalah ni.... mana2 gi .. wajib nak naik... nasib baik ari tu mama ader bawa coins lebih.. so dapat la dierang naik... tu pun kena naik 3 org sekali gus... hehehe jimat sket...




pas tu hubby bawak gi kedai buku kinokuniya... kana2 ni cam bisa pilih2 buku nak baca.. then amek tempat masing2 baca buku... mama tgh pilih2 buku aper nak beli... actually mama cari buku yg berkait dengan transportation.. tapi cam tak banyak pilihan ... tapi beli gak la buku mengenai logostik.. (sampai sekarang belum sempat nak selak buku tu.. ader lam plastik kinokuniya lagi... hampeh takk???) . hubby pun beli gak satu buku.. tapi x ingat aaper buku yang dier beli...:)



siap2 beli buku window shop la area KLCC .. masa ni la baru ku tau TAG pun ader klr kan henpon.. yg rege nyer antara RM17 - 20 k...waduh2.. mahal nyer...






bersiaran di luar KLCC....



dina je yang bergaya .. yg dua tu ala2.. tiang jer... hehehe





i like this picture... why...? sbb jarang amek gambo ngan hubby.. sebab xer saper nak snap.. tapi skrg dina dah pandai snap gambo.. so banyak la pas ni dina boleh amek gambo mama ngan abah kan...??

1 comment: