terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, January 7, 2011

TOYS R US ALAMANDA



last friday lepas hantar dina daftar kat sekolah kebangsaan presint 18... lepas dah siap2 breakfast kami pergi alamanda untuk amek gambar dier...masa jalan2 ke kedai gambar yang dekat dengan outlet maxis tu.. saya terpandang yang ini...








sudah bagus untuk saya ngan kanak2 ni.. tak beli pun tak per kan... at leats boleh bawak kanak2 cuci mata:) toysrus ni ganti toys city ... tapi dulu toys city ader 2 lot kan.. ni 1 lot je toysrus amek.. satu lagi saya tak pasti kedai apa nak bukak..



alamanda tak sudah2 lagi buka tutup kedai... apakah makna nyer...

No comments:

Post a Comment