terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, February 2, 2011

LIHAT LA.AAA.. TIRU MACAM SAYA........


kawan2..hebat tak saya.. saya baru 10 bulan... tapi dah lepas panjat tangga setinggi ni....jangan tiru aksi saya yerk.... sgt berbahaya.... tapi saya suka... sebab keje saya memang memanjat.. setakat ni.. saya dah panjat katil mama saya... saya dah panjat sofa kat living hall...... dan dah tentu la saya jatuh lepas tu... jadi jangan tiru aksi saya ni tau....! - p/s: masa saya panjat ni mama saya tak sedar tau... dier sedar2 saya dah hampir berada dipuncak... pas tu terus amek gambo saya.. apa la mama ni.. potong stim jer.. kalau tak...dah tentu saya boleh naik tinggi lagi...lagi 4 mata tangga je lagi...


pesanan mama kamu : aiiippp... hari ni mama akan pasang safety gate kat tanggga tu tau... jangan haraplaaa hadif dapat panjat tangga tu lagi...





posing bersama kakak2 tersayang.. saya ada 2 orang kakak... kawan ader...? kakka saya ni sangat chomel... tapi sangat suka juga buli saya... terutama kak sarah.... kejab2 saya kena gigit.. kejab2 saya kena ketuk... kejab2 dier amek barang kat tangan saya.... saya apa lagi.. nangis la kuat... sebab bila saya nangis mama akan datang dukung saya... saya suka sangat... lagi saya suka.. nanti kak sarah kena marah.... hehehe..padan muka dier...! tunggu la saya besar sket nanti......


p/s: hari nimama bagi saya pakai baju baru dan seluar baru .. apa ntah mimpi dier... bukan bawak saya pergi mana2 pun.. takat duduk dalam umah jer....


pesanan mama kamu..: yer hadif..mama bagi hadif pakai baju baru ari ni sebab byk sgt baju hadif yg belum pakai .... yg saiz 3-6 bulan pun masih ader.....

No comments:

Post a Comment