terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, March 9, 2011

HAPPY BIRTHDAY HADIF !




***pix : googled. tq








hari ni genap la setahun umur hadif... rasa sekejab je masa berlalu... baru je rasa mama gendong hadig dalam perut... terboyot2 ke sana ke sini dengan hadif... di samping mengembangkan badan yang sampai sekarang tak turun2... akhirnya hadif lahir juga pada pagi 9 haribulan... alhamdullillah.. alla permudah kan segalanyer... sepanjang mama mengandung kan hadif sampai la saat mama melahir kan hadif... mama takder masalah sangat... kalau tak... takkan la mama berjaya mengembangkan badan mama ni bagai kan johan kan...? hehe.. tak per .. part badan mama ni.. nanti mama usaha kan untuk kelihatan ramping.. supaya bila hadif mula mengenal bentuk badan nanti.. hadif akan nampak mama hadif yang jelita lagi langsing bergaya... ceeewahhh...!






happy birthday sayang...:) mama doa kan semoga hadif jadi anak yang soleh .. berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat... dan senantiasa berada di dalam rahmat allah swt.




cuma mama harap.. hadif kurang kan sket aktiviti lasak tu...kurang kan berlari bila panjat tangga.. sebab nanti mama x sempat nak kejar hadif tapi hadif dah sampai ke atas ... kurang kan panjat grill pintu umah kita.. sebab bila dah panjat tinggi nanti hadif gayat dan nangis.. mama takut x sempat nak sambut hadif kalau hadif jatuh... kurang kan aktiviti tangkap dan ngap lipas.. sebab tak baik untuk kesihatan hadif... kurangkan panjat sofa dan katil mama.. sebab kalau hadif jatuh nanti.. lebab pipi , lebam dahi.. dah tak encem anak mama... mama tau hadif dan pandai jalan sket2 walaupun belum cukup setahun.. sebabnyer hadif dah tak sabar nak main kejar2 dengan kak dina, abg ayie dan kak sarah kan...?




btw... esok kita pergi klinik... untuk injection 12 bulan.. :) mama tau hadif tak pernah nangis bila kena cucuk tangan atau kaki.. hatta amek darah kat tangan sekali pun hadif tak pernah nangis... anak mama memang hebat.. anak mama memang bijak...






mama sayang hadif forever selagi nyawa dikandung badan...mama harap hadif pun sayang mama sama macam mama sayang hadif....






hadiah... dalam fikiran mama dah ader hadiah yang mama nak beli ke hadif.. cuma mama tak sempat ke toys r us lagi... mungkin weekend ni kita pergi beli sama2 dengan kak dina, abang ayie dan kak sarah ... nak tau aper hadiah nyer??? tunggu dalam next entry mama masuk kan apa yg mama berhajat nak beli sempena birthday hadif yang pertama ni yerk..:)....






2 comments: