terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, March 30, 2011

PUTRAJAYA ASAM PEDAS CLAYPOT BY PRESINT THE KOPITIAM


di suatu malam isnin saya bawa anak saya makan kat asam pedas claypot kat presint diplomatik, putrajaya. saya dan anak2 jer sebab hubby hadir majlis santapan dengan sultan selangor... so lepas je dina siap kelas kumon saya terus bawa mereka ke sini... motif pilih tempat ini..? sbb dah dekat dengan umah... plan nyer saya nak bawak dierang makan kat alamanda.. tp sebab saya rasa penat sangat ari tu di samping rasa nak demam .. so makan kat sini pun ok.. kalo g alamanda nanti dah tentu la lepas tu kaki ni nak merayap2 ke kedai2 lain plak kan..



mula2 air sampai.. dierg order fresh orange kot.. (luper dah..) saya plak order ice blended cappucino.. (xder dalam gambar)




fikry order NASI GORENG UPIN DAN IPIN - cam nasik gogerng cina cuma ader tambahan nuget ayam


ada berani? konon nak kurus kan??? tapi makan tak pernah nak mengalah... nasik putih.. asam pedas ikan tenggiri.. mungkin dah malam.. so dierg bagi sekali dengan kepala ikan...dan juga kangkung goreng belacan... komen?? asam pedas dier ala2 asam pedas melaka...



dina order SPAGETTI MADAGASCAR ... spageti biasa tu cuma jumlah nyer kurang...





dah siap2 amek gambar nak simpan kamera .. sarah kata.. mama tak amek gambar sarah lagi... oh.. ok... so ini sarah si mata bolat yang share makanan dengan abg ayie....

No comments:

Post a Comment