terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Sunday, March 27, 2011

SUGARSCARFBYRIQA - MALAYSIA ONLINE HIJAB


korang pernah beli ngan sugarscarf x?? dalam banyak2 kedai jual tudung online.. sugarscarf la satu2 nyer online shop yang saya pernah beli tudung... huhuh... bukan sket2 tau saya beli melabur beli dgn sugarscarf ni.. rasanyer dekat dah RM1k...
sebenarnya saya lebih suka beli tudung kat jalan tar... macam lebih murah dan boleh pilih sendiri corak dan kaler yang kita suka... tapi sebab masa sugar scarf ni jual tudung syria.. design2 dier boleh kata exclusive juga la.. so sebab tu saya banyak beli dengan dier... dari saegi harga.. lebih kurang je ngan kedai2 yang kat jalan tar tu jual...:)
biasa dier upload tudung2 tu pada malam isnin.. silap2 lepas pukul 12 tengah malam pun ader... saya ni selalu juga la trertinggal keretapi kalo dier upload tudung2 tu malam2 sebab tak larat la nak berjaga... sedar2 bila dah pagi kebanyakan tudung dah sold out.. terutama kalo shawl juma seperti model kat atas tu pakai...





kali ni saya berjaya dapat shawl jumana ni... harga boleh cek kat web site dier.. saya dah x ingat.. :) dah melaram pun tadi ngan tudung jumana... kain jenis cotton yang memeri.. saya tatau sangat jenis2 kain ni... (cotton tshirt kot orang panggil..)




ni plak antara tudung segera yang saya dapat rembat... ader denim hijab.. n ader yang biasa2... semua skali untuk kelima5 tudung di atas adalah RM194...


No comments:

Post a Comment