terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, April 4, 2011

LIPSTIK BARU SAYA..!


konon nak beli MAC la.. bobbi brown lar.. last2 beli cap REVLON ajer... alkisah disuatu malam masa saya hantar dina kelas piano kat alamanda.. saya pun jenguk2 watson tengok2 lipstik.. saya nak cari yang matte sket... last2 tengok REVLON agak ok kaler nyer dengan saya... so saya amek 2.. dalam hati kata .... 2 revlon = 1 mac... masa bayar cashier kata RM38.90 ye kak.. saya pun bayar la.. tapi lam hati kata.. eh tadi tengok price tag RM30 seketul... saya tanyer semula kat adik cashier tu.. lipstik ni seketul berapa RM dier kata RM19.90 kak... huuuyoooo.... hati saya yang tamak sudah bertaman bunga...



ok.. disebabkan tak nak tunjuk tamak sangat kat watson kan.. saya naik tingkat 5 plak.. g plak kat guardian..hehe.. amek 2 batang lagi kaler yang lain la.. ..


***dari kiri : rosewine, pink in the afternoon, pink velvet dan kiss the coral...



saper 2 yang teringin nak beli lipstik murah cap REVLON.. sila beli sekarang yerk..

No comments:

Post a Comment