terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, March 20, 2012

KISAH ANAK PART 2

Balik kerja semalam macam biasa terus saya pergi ke Presint 11 untuk ambil Sarah dan Fikry....Kanak-kanak ni macam biasa la.... asal masuk kereta jer... masing2 nak cerita kisah masing2 kat sekolah... tapi kali ni kita dengar kisah kelakar fikry plak yer...:)

Fikry : Mama tadi kan kat sekolah ayie tengok cerita Cars...
Mama : Oh.. ye ker ker...
Fikry : Haah.. cerita yang macam dalam seluar ayie tu...
Mama : hah... cerita dalam seluar... (kalau korang fikir aper yer?) hahah
Fikry : bukan... cerita yang dalam spenda ayie tu...
Mama : hah?? dalam spenda... (lagi dasyat..hahahha)
Fikry : ala.. yang spenda mama beli ke ayie tu...


Sebenar nyer tuan/puan... fikry merujuk kepada spenda cars yang saya beli ke dia 2,3 minggu lepas... hahaha...

No comments:

Post a Comment